Hoppa till huvudinnehåll

Din vagn

Din varukorg är för närvarande tom.
Klicka här för att fortsätta handla.
✓ FRI FRAKT & RETUR! SNABBA LEVERANSER

Fördelar med att sova med siden

VÅRA ÖRNGOTT

Våra örngott är en naturlig, lyxig, vardaglig produkt som motverkar frizzigt hår, älskar vår hud och håller oss varma under vintern och svala under sommaren. Och denna lilla älskling kan följa med oss överallt. 

 Champagne Örngott i Mullbärssiden

VÅRT TYG

Lyxigt Champagne örngott i 100% mullbärssilke. Lenoites örngott har en vikt om 22 momme – vilket är måttet för silkets kvalitet och tjocklek. Vi vågar säga att alla våra silkesprodukter är gjorda av det finaste silkestyg som finns. Vårt tyg har den perfekta kombinationen av lyx, kvalitet och komfort. Vi använder oss av den högsta kvalitén (6A) långa mullbärssilkesfibrer, givetvis fria från giftiga färgämnen och skadliga kemikalier.

 Champagne Örngott i Mullbärssiden

ANTI-AGING

Mjukheten i Lenoites Champagne örngott i 100 % mullbärssilke minskar uppkomsten av sovrynkor som i sin tur kan leda till djupare rynkor. De silkeslena fibrerna hjälper din hud att hålla sig återfuktad hela natten utan att sugas in i kudden strax efter att vi lagt huvudet mot den. Den släta ytan minskar friktionen och garanterar mindre slitage på huden jämfört med andra tyger. Detta ger din hud en ny glöd samtidigt som du vaknar utvilad med ett lent och fräscht ansikte.

 Champagne Örngott i Mullbärssiden

ANTI-FRIZZY HAIR

När du sover på Champagne örngott i 100 % mullbärssilke ger du ditt hår de bästa förutsättningarna genom att håret glider över silkesytan utan att skada friktionen. Tvärtemot traditionella örngott som sliter på håret så bevarar våra örngott fukten och glansen där den hör hemma: i ditt hår.

 Champagne Örngott i Mullbärssiden

NATURLIGT KYLANDE

Våra Champagne örngott i 100 % mullbärssilke reglerar temperaturen naturligt så att du alltid sover behagligt, oavsett om du är kall eller varm.

 Champagne Örngott i Mullbärssiden

ALLERGIVÄNLIG & ANTIBAKTERIELL

Siden är smuts, damm- och fuktavvisande där varken kvalster, mögel eller bakterier trivs. Eftersom silke är ett naturmaterial och dessutom fri från giftiga färgämnen och skadliga kemikalier så är vårt silke ett självklart val för allergiker och extra känsliga personer. Silke transporterar även bort fukt vilket gör att det alltid är torrt och skönt att sova i.

 Champagne Örngott i Mullbärssiden

OEKO-TEX® - CERTIFIERAD 

Alla Lenoites silkesprodukter har testats och certifierats oberoende i enlighet med OEKO-TEX® Standard 100 för produktklass I - detta är den högsta och striktaste klassen, 100% säker för spädbarn och småbarn.  Läs mer om hur vi arbetar genom att följa den här länken.

  Champagne Örngott i Mullbärssiden

BEAUTYSLEEP TO THE NEXT LEVEL

Swedish
Swedish
SEK kr

[[recommendation]]