Introducerar

Ett nytt förhållningssätt till skönhet

Upptäck

Hej, välkommen till Lenoites!

Beauty to the next level

1. Skönhet står till grund för allt vi gör.

2. Våra kunder litar på att vi alltid erbjuder hög kvalitet.

3. Vi rör oss frammåt med kreativitet och innovation i fokus.

ETT BREV FRÅN VÅR GRUNDARE

Laila Högfeldt

Min resa mot en hälsosammare hud inspirerade mig att utveckla produkter som verkligen fungerar, på ett sätt som är tillgängligt för alla. Jag tror på en tvåvägskommunikation och med hjälp av dig kan vi utvecklas tillsammans.

Lenoites produkter är framtagen genom min nära realtion till mina följare. Jag vill inte berätta för dig vad du behöver utan Lenoites tar fram produkter som våra kunder själva berättar att de önskar fanns för att framhäva sin naturliga skönhet. Vi tar fram högkvalitativa produkter baserade på vetenskap och fantastiska formuleringar som samtidigt känns lyxiga i handen och har ett vettigt pris så att vardagslyxen blir verklig. Jag vill att våra kunder ska ha råd att unna sig produkten istället för att köpa en dyr produkt och inte våga använda den för att den "ska sparas".

Jag hoppas att Lenoites produkter kommer att bli en av de viktigaste sakerna i din skönhetsrutin och följa med dig genom din livsresa, oavsett var du befinner dig på din resa genom livet.

Xoxo, Laila

VÅRA VÄRDERINGAR

Vi tar aldrig några överpriset utan försöker alltid att sätta så lågt pris som möjligt. Kunderna går alltid först.

Vi sätter alltid kvalitet före pris. Vi drar aldrig ner på kvaliteten för att minska priset utan väljer alltid de råvaror med bäst kvalitet.

Vi jobbar med duktiga dermatologer, kemister och industriella ledare. Vi tror på vetenskap och att föra den frammåt.