Hoppa till huvudinnehåll

Din vagn

Din varukorg är för närvarande tom.
Klicka här för att fortsätta handla.
✓ FRI FRAKT & SNABBA LEVERANSER

VÅR HISTORIA

VÅRT VARUMÄRKE

Vi älskar idén om en naturlig, lyxig vardagsprodukt som förhindrar att håret blir skadat och frissigt, älskar vår hud och håller oss varma på vintern och svala på sommaren. Och den här lilla älsklingen kan följa oss var som helst. Våra produkter är alltid stilrena, vilket innebär att de alltid passar in i ditt hem.

 

VÅRA VÄRDERINGAR
Den perfekta kombinationen mellan lyx, kvalitet och komfort.

 

VÅR HISTORIA
Vi drivs av passionen för skönhet. Vi märkte att pengarna vi spenderade på dyra serum och nattkrämer kastades i sjön eftersom dessa produkter absorberades upp av vår bomullskudde strax efter att vi lade vårt huvud mot kudden. Vi märkte också att vår örngott orsakade friktion i håret vilket resulterade i kluvna toppar.


Företaget skapades från vad vi saknade på Europamarknaden. Vi letade efter ett lyxigt och högkvalitativt örngott i siden till ett humanistiskt pris men blev besvikna varje gång vi köpte ett.  Så här är vi. Vi är beviset på att högkvalitativt silke kan vara tillgängligt för alla.

 

VÅRT TYG

Våra lyxiga örngott är tillverkade i 100% mullbärssilke och har en vikt om 22 momme – vilket är måttet för silkets kvalitet och tjocklek. Vi vågar säga att alla våra silkesprodukter är gjorda av det finaste silkestyg som finns. Våra örngott har den perfekta kombinationen av lyx, kvalitet och komfort. Vi använder oss av den högsta kvalitén (6A) långa mullbärssilkesfibrer, givetvis fria från giftiga färgämnen och skadliga kemikalier. Givetvis har tillverkningen även skett under godkända former.

 

VÅRA PRODUKTER
- Lenoites är konst
Vi kommer alltid att sätta våra kunder först, vilket innebär att kvalitet alltid kommer att vara vår viktigaste prioritet. Vi är medvetna om att konsumtionen stadigt ökar över hela världen - i nästan alla branscher. Med jordens naturresurser i fokus vill vi tillhandahålla produkter med hög hållbarhet. Våra produkter är tillverkade av högsta kvalitet, vilket innebär att de ser bra ut idag och många år framöver. Vi vill inte att våra produkter ska vara förbrukningsvaror utan istället färger av levande konst som kan ändras efter humör.

Vår ambition är att våra produkter blir ett naturligt inslag i våra kunders hem och skönhetsrutin. Våra produkter är gjorda för att användas och njutas av varje dag. Vardagslyxen är den bästa lyxen. 

 

Med kärlek från Lenoites ♡

Tack för att du kontaktade oss! Vi återkommer så snart som möjligt. Tack för att du prenumererar